Контакт

Београд, Краљице Наталије 37, Телефон: +381-11-3628-375, +381-11-3611-126 Факс: +381-11-3612-595 Email: udruzenja@mg.edu.rs
Top Panel

Фејсбук страница Удружења

A+ R A-

Обавештења

 

 

Ученици првог разреда који похађају наставу од 13 часова код проф. Марине Васиљевић имаће наставу у суботу, 5. јуна. То је надокнада часова од 20. марта.


Ученици предшколског узраста А од 11 часова који похађају Школу младих математичара код професорке Маше Тиосављевић неће имати наставу у суботу, 29. маја. Надокнада ових часова одржаће се 5. јуна.

Ученици трећег разреда који похађају Школу младих математичара код професорке Јелене Николић неће имати наставу у суботу, 29. маја. Надокнада ових часова одржаће се 5. јуна.


Ученици ШЕСТОГ разреда неће имати наставу у недељу, 16. маја због одржавања Републичког такмичења из математике. Надокнада ће се одржати 23. маја.


У недељу, 18. априла 2021. године групе код професора:

  • Верице Илић (8. разред)
  • Милице Живановић (5. разред)
  • Жељка Лежаје (5. разред-програмирање)
  • Петра Радовановића (6. разред- програмирање)

ће часове реализовати у школи, а не онлајн.


Родитељки састанак за родитеље ученика који желе да упишу први разред одржаће се онлајн у недељу, 11. априла у 10 часова.

Линк за онлајн приступ родитељском састанку


Родитељки састанак за родитеље ученика који желе да упишу седми разред одржаће се онлајн у недељу, 11. априла у 11 часова.

Линк за онлајн приступ родитељском састанку


Ученици предшколског узраста Б од 9 часова и Ц од 11 часова који похађају Школу младих математичара код професорке Светлане Тасићи неће имати наставу у суботу, 10. априла. Надокнада ових часова одржаће се 5. јуна.

Ученици предшколског узраста Ц од 9 часова и 11 часова који похађају Школу младих математичара код професорке Марије Лежаје неће имати наставу у суботу, 10. априла. Надокнада ових часова одржаће се 5. јуна.


У недељу, 28. марта одржаће се ОНЛАЈН настава за ученике од петог до осмог разреда. Само предшколска група - математика са немачким код проф. Оливере Тодоровић наставу ће имати у просторијама Школе.


У суботу, 20. марта одржаће се настава у Школи младих математичара.

Само ученици ПРВОГ разреда који похађају наставу код проф. Марине Васиљевић неће имати часове у суботу, 20.03. због болести професорке као и ученици четвртог разреда код проф. Станке Матковић неће имати наставу у суботу, 20. марта. Надокнаду часова код проф. Васиљевић и проф. Матковић накнадмо ћемо одредити.


МГ ТВ је снимила емисију о Школи младих математичара. Погледајте прилог на Јутјуб каналу.


Ученици трећег и четвртог разреда разреда који похађају Програмирање код професора Милоша Арсића неће имати наставу у суботу, 6. марта. Надокнада часова ћемо накнадно одредити.

Ученицима четвртог разреда који похађају наставу од 11 часова код професорке Станке Матковић у суботу, 6.марта настава ће почети у 10.45 и одржаће се у учионици број 208.


Ученици шестог разреда који похађају курс програмирања од 11 часова код професора Петра Радовановића неће имати наставу у недељу, 21. фебруара због болести професора. Ови часови биће надокнађени у недељу, 18. априла са почетком у 11  часова.

Ученици петог разреда који похађају наставу код професорке Милице Живановић у недељу, 21.02. имаће онлајн наставу због болести професорке.


Ученици петог разреда који похађају наставу код професорке Милице Живановић неће имати наставу у недељу, 7.02. због болести професорке. Надокнаду часова ћемо накнадно одредити.


Ученици предшколске Б групе који похађају наставу код професора Марије Зелић од 11 часова неће имати наставу у суботу, 30.01. Надокнаду часова ћемо накнадно одредити.


Од 23. и 24. јануара настава Школе младих математичара одржаваће се у Математичкој гимназији, а не онлајн.


Поштовани,

 
Обавештавамо вас да се дипломе са 26. интернационалне математичке олимпијаде за основну школу " 2x2" (одржане у фебруару 2020.) налазе у просторијама Математичке гимназије. Можете их подићи сваког радног дана у периоду од 8 до 14 часова.
 
Честитамо свим награђеним ученицима!
 
Школа младих математичара
 

Због промене термина распуста дошло је до измене радних субота и недеља у Школи младих математичара.

Ученици који похађају наставу суботом неће имати наставу 26.12. и 16.01. како је то било предвиђено распоредом. Радне суботе су: 12.12., 23.01., 30.01. Распоред за остале суботе накнадно ћемо одредити.

Ученици који похађају наставу недељом неће имати наставу 27.12. како је то било предвиђено распоредом. Радне недеље су: 13.12., 20.12., 17.01., 24.01., 31.01. Распоред за остале недеље накнадно ћемо одредити.


Поштујући мере које је прописао кризни штаб, настава за ученике од петог до осмог разреда који похађају Школу младих математичара почеће да се одржава онлајн од 6. децембра 2020. године. Настава ће се оджавати у истим терминима као и до сада. Часови ће се одржавати преко Microsoft Teams платформе, тако да ће настава и даље бити интерактивна где ће ученик слушати професора, али ће и моћи да поставља питања и активно да учествује на часу. За сва додатна питања позовите број 066-29-29-07.


Ученици четвртог разреда који похађају наставу код професора Војислава Пантића неће имати наставу у суботу, 28.11. због болести професора. Надокнаду часова ћемо накнадно одредити.


Ученици који похађају наставу код прфесорке Оливере Тодоровић (први разред суботом од 9, други разред суботом од 11 и предшкоски узраст који похађа недељом математику са немачким) неће имати наставу 10. односно 11. октобра због спречености професорке.


Школа младих математичара у школској 2020/2021. години почеће 3. октобра 2020 за ученике који похађају наставу суботом, односно 4. октобра за ученике који похађају наставу недељом. Сви који су се пријавили, неколико дана пре почетка наставе, добиће обавештење путем имејла о почетку наставе.

 

ОБЈАШЊЕЊЕ КАКО УЋИ НА СПОРТСКИ ТЕРЕН НА КОЈИ ЋЕ УЧЕНИЦИ ИЗЛАЗИТИ НАКОН ЗАВРШЕНИХ ЧАСОВА
(на овом терену родитељи треба да чекају децу након часова)

  

1. Улицом се прође се крај главног дворишта МГ                                                               2. Кад се прође двориште МГ скрене се десно у пролаз

   

 

3. Иде се до краја пролаза, с десне стране се налази улаз у терен                                                    4. Спортски терен у којем се чекају деца